Verschueren duidelijk: ''We gaan gewoon vol voor de overwinning''

NAC Breda en PSV nemen het woensdagavond in de TOTO KNVB Beker tegen elkaar op en Arno Verschueren hoopt de goede wedstrijd van afgelopen vrijdag een gevolg te kunnen geven.

"Een bekerwedstrijd is altijd speciaal", begint Verschueren in gesprek met NAC TV. "Je moet altijd vol voor je kansen gaan. We zijn natuurlijk de underdog, maar we moeten niet met de instelling: 'we hebben al verloren' de wedstrijd in gaan. We gaan gewoon vol voor de overwinning."

De middenvelder beweert dat zijn ploeg niet anders toewerkt naar deze wedstrijd. "Je moet elke wedstrijd hetzelfde voorbereiden, omdat je elke wedstrijd wil winnen. Het is een Eredivisie-club en dat is altijd leuk om tegen te spelen. Je wil je tonen tegen zo'n tegenstander. Ik denk dat iedereen wel scherp is."

"Ik weet dat zij vooral voorin kwaliteiten hebben", vervolgt Verschueren. "Wij moeten uitgaan van onze eigen kwaliteiten. We willen vol druk zetten en passie tonen. Dan gaan de kansen wel komen, dan moeten we onze kansen benutten. Daar gaan we vol voor", besluit de middenvelder.

Lees meer:
0 reacties