Hyballa: ''In de omschakeling krijgen wij mogelijkheden'' ''We maakten er grapjes over: PSV, AZ, Feyenoord en daarna Ajax'' Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend VIDEO | Nagenieten! Heerlijke ontvangst NAC Breda na bekerstunt ''Ik denk niet: Oh, we gaan in De Kuip spelen, ben nu al zenuwachtig''

Brood reageert: ''Had harder met mijn vuist op tafel moeten slaan''

( 0 reacties)
Brood reageert: ''Had harder met mijn vuist op tafel moeten slaan''

Ruud Brood werd vlak voor de jaarwisseling ontslagen bij NAC Breda en achteraf had de oefenmeester graag eerder willen laten weten dat het van geen kant klopte bij de Parel van het Zuiden.

"Er zijn zoveel meningen en de organisatiestructuur is best wel bijzonder. Je hebt de aandeelhouders: dat zijn er twintig, van wie drie grote aandeelhouders. Daaronder hangt dan van alles. Een clubraad, een raad van commissarissen, een directie... Iedereen heeft daar wat te melden", zegt Brood in de studio van Radio1. "Uiteindelijk is NAC een moeilijke club, omdat het heel veel emotie bij heel veel mensen oproept."

Daarnaast kreeg de oefenmeester pas laat te horen dat hij aan zou blijven als trainer van NAC Breda. "Dat heeft achteraf heel veel invloed gehad. Bij de eerste training moest ik het nog doen zonder een assistent-trainer en zonder een fysieke trainer. Daar zat dus ruis", vervolgt Brood, die weet dat hij zelf ook eerder wat kon zeggen. "Na twee of drie maanden had ik harder met mijn vuist op tafel moeten slaan. Dat het schuurde en er geen visie was, daar had ik harder op in moeten haken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!