Weijs: ''Ineens dook zijn naam op, geen idee of het gaat rond komen''

0
Weijs: ''Ineens dook zijn naam op, geen idee of het gaat rond komen''

Willem Weijs mag het komende duel nog op de bank zitten, maar moet daarna afscheid nemen van zijn rol als hoofdtrainer. De 32-jarige oefenmeester schakelde donderdag PSV uit in de TOTO KNVB Beker en was daarom graag langer aan het roer gebleven.

"Ik heb de smaak nu goed te pakken, dus van mij mag het nog even duren. Ik zit er op zich wel lekker in", zegt Weijs in gesprek met BN De Stem. De oefenmeester zag dat NAC snel met een andere naam op de proppen kwam. "Ineens dook de naam Hyballa op. Ik weet niet op welke termijn het rond gaat komen en of het rond gaat komen."

Volgens Weijs is het nooit de bedoeling geweest om met hem het seizoen af te maken. "Voor zover ik weet, is dat vanaf van het eerste moment geen optie geweest. De directie heeft gezegd: Willem, we nemen afscheid van Ruud. Er is maar een kandidaat die het tijdelijk kan overnemen, dat ben jij. En wij gaan op zoek naar een opvolger. Zo is mij dat gezegd."

Naar verluidt neemt dus Peter Hyballa het over van de 32-jarige trainer en heeft zelfs het plan voor Kees van Wonderen moeten wijken. De Duitse Nederlander was eerder in dienstverband van NEC in de Eredivisie.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!