''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Eisenga: ''De situatie is voor NAC nu niet levensbedreigend'' Doelman bedreigd bij NAC Breda: ''Kreeg vervelende brieven thuis'' 'NAC Breda geeft duidelijkheid en zegt zes spelerscontracten op' ''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

Verschueren geniet: ''In dit stadion kan echt alles, ongelooflijk''

0
Verschueren geniet: ''In dit stadion kan echt alles, ongelooflijk''

NAC Breda-aanvoerder Arno Verschueren heeft afgelopen donderdag echt genoten van zijn elftal. De middenvelder was zelf enorm belangrijk voor zijn ploeg, al weet hij dat het lang niet altijd een denderend niveau was.

"Het was misschien niet altijd even goed, maar we hebben tot het einde geknokt en gestreden. Het voelde echt lekker aan, zoals die wedstrijd tegen NEC (25 mei 2017, red.) voor de promotie. De sfeer was echt schitterend", aldus Verschueren in gesprek met BN De Stem. "In dit stadion kan echt alles, ongelooflijk."

De captain genoot daarnaast ook van het publiek, dat de ploeg vanaf het begin aanmoedigde. "Het moet van ons komen, dan gaat het publiek mee. We spelen met veel druk vooruit, winnen achterin de duels, pakken tweede ballen en creëren kansen. In dit stadion kan echt alles, ongelooflijk. Bij een doeltrap van ons keek ik een moment om me heen: ik zag iedereen springen en schreeuwen. Dat motiveert enorm, de ontlading na de overwinning is prachtig."

Verschueren heeft daarnaast ook genoten van het verdedigingsduo Jan Paul van Hecke en Roger Riera. "Een dikke pluim voor hen. JP is zo jong, toch staat hij zijn mannetje en wint hij veel duels. Ik voel gewoon dat als er een lange bal komt en Roger het luchtduel aangaat, dat ik mij kan concentreren op de tweede bal. Twee brekers, maar ze kunnen ook gewoon goed voetballen. Tegen Go Ahead moeten we ook zo spelen", besluit de aanvoerder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!