''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Eisenga: ''De situatie is voor NAC nu niet levensbedreigend'' Doelman bedreigd bij NAC Breda: ''Kreeg vervelende brieven thuis'' 'NAC Breda geeft duidelijkheid en zegt zes spelerscontracten op' ''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

''Hebben de afspraak dat ze bij discriminatie van het veld stappen''

0
''Hebben de afspraak dat ze bij discriminatie van het veld stappen''

Luuc Eisenga liet donderdag twee jonge leerlingen van groep 8 van de Wisselaar meelopen als NAC-directeur. Marwa Omary en Walid Bouhira stelden een aantal vragen om zo meer te weten te komen over de maatschappelijke belangen van NAC Breda.

"Waarom doen spelers en supporters zo lelijk tegen elkaar als ze verliezen? Voetbal moet toch plezier zijn? Zijn er bij NAC weleens donkere spelers beledigd, zoals laatst bij FC Den Bosch?", vraagt Omary aan de directeur van de Parel van het Zuiden.

Eisenga heeft een duidelijk antwoord op de vraag. "Goed dat je dat vraagt, want dat zijn dingen waarover wij ons ook heel druk maken. We hebben de afspraak met de spelers dat ze bij discriminatie van het veld mogen stappen, ongeacht de gevolgen. We zijn allemaal gelijk als mensen, dat willen we juist met sport uitdragen. Daarom dragen we hetzelfde tenue", zegt Eisenga, geciteerd door BN De Stem.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!