KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

Tighadouini duikt op bij nummer vier van Keuken Kampioen Divisie

0
Tighadouini duikt op bij nummer vier van Keuken Kampioen Divisie

Adnane Tighadouini houdt de komende weken zijn conditie op peil bij De Graafschap, zo weet de Gelderlander te melden. De 27-jarige vleugelaanvaller zit al maanden zonder club, nadat hij in de zomer transfervrij mocht vertrekken bij Malaga. 

De behendige dribbelaar werd de afgelopen jaren door de Spaanse club onder andere uitgeleend aan Kayserispor, Vitesse, FC Twente en Esbjerg fB in Denemarken. Tighadouini doorliep zijn jeugdopleiding bij Vitesse en maakte in 2011 zijn debuut bij de club uit Arnhem.

Daarnaast kwam hij in Nederland ook nog uit voor FC Volendam, SC Cambuur en NAC Breda. De Graafschap is op dit moment de nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie, maar de achterstand op koploper SC Cambuur bedraagt slechts vier punten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!