Hyballa: ''In de omschakeling krijgen wij mogelijkheden'' ''We maakten er grapjes over: PSV, AZ, Feyenoord en daarna Ajax'' Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend VIDEO | Nagenieten! Heerlijke ontvangst NAC Breda na bekerstunt ''Ik denk niet: Oh, we gaan in De Kuip spelen, ben nu al zenuwachtig''

Molhoek weg bij eerste elftal NAC: ''Daar geef ik de voorkeur aan''

( 0 reacties)
Molhoek weg bij eerste elftal NAC: ''Daar geef ik de voorkeur aan''

Rogier Molhoek heeft besloten per direct te stoppen bij het eerste elftal van NAC Breda. De oud-speler van de Parel van het Zuiden, die assistent-trainer bij de eerste selectie was, keert terug bij NAC onder 17.

"Ik vind Peter (Hyballa red.) een heel interessante trainer waar ik veel van zou kunnen leren, maar in het kader van mijn persoonlijke ontwikkeling, geef ik de voorkeur aan het hoofdtrainerschap van een eigen team", laat Molhoek weten op de officiële website van NAC Breda.

Technisch directeur Tom van den Abbeele gaat in op het verzoek van Molhoek. "Vanmorgen heeft Rogier bij ons te kennen gegeven per direct terug te willen keren naar de jeugd van NAC in het kader van zijn ontwikkeling als trainer", geeft hij aan.

"De oorspronkelijke insteek was dat Rogier tijdelijk deel uit zou maken van de staf van de eerste selectie", vervolgt Van den Abbeele. "Nu is het voor Rogier het juiste moment om terug te keren in zijn functie als hoofdtrainer van NAC O17."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!