Hyballa: ''In de omschakeling krijgen wij mogelijkheden'' ''We maakten er grapjes over: PSV, AZ, Feyenoord en daarna Ajax'' Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend VIDEO | Nagenieten! Heerlijke ontvangst NAC Breda na bekerstunt ''Ik denk niet: Oh, we gaan in De Kuip spelen, ben nu al zenuwachtig''

'Onwerkbare situatie bij NAC; Weijs weigert nieuwe functie'

( 0 reacties)
'Onwerkbare situatie bij NAC; Weijs weigert nieuwe functie'

Willem Weijs gaat niet akkoord met een rol bij de beloften van NAC Breda. Volgens BN DeStem wil hij zijn rol als assistent-trainer bij het eerste elftal terug.

Weijs begon als jeugdtrainer bij NAC Breda, maar werd na het opstappen van Mitchell van der Gaag bij het eerste elftal assistent. Door het ontslag van Ruud Brood zat Weijs zelfs enkele wedstrijden als interim-trainer op de bank, totdat NAC Peter Hyballa aanstelde en Weijs bedankte om assistent te blijven.

De 32-jarige trainer, die zelf liever een eigen team wilde trainen, weigert nu echter de trainingen van de beloften te doen en zit daarom thuis. "Een vertrouwensbreuk tussen NAC en Willem Weijs heeft ertoe geleid dat er een onwerkbare situatie is ontstaan tussen beide partijen", schrijft clubwatcher Yadran Blanco.

Volgens NAC wilde Weijs zelf een stap terugdoen. "Omdat er een situatie is ontstaan waar ik niks over kan zeggen", reageert Weijs zelf. "Die uitspraken zijn voor hun rekening, dat is de lezing die de club naar buiten brengt. Prima dat er hoor en wederhoor wordt toegepast, maar ik kan er niks over zeggen."

Blanco spreekt van een 'onwerkbare situatie'. "In de kwestie Weijs botsen het clubbelang en het individuele belang. In zijn contract staat dat hij assistent-trainer is van NAC, daar beroept hij zich nu op ondanks dat hij te kennen heeft gegeven zich niet te kunnen vinden in zijn rol onder Hyballa."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!