''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Eisenga: ''De situatie is voor NAC nu niet levensbedreigend'' Doelman bedreigd bij NAC Breda: ''Kreeg vervelende brieven thuis'' 'NAC Breda geeft duidelijkheid en zegt zes spelerscontracten op' ''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

VIDEO | Samenvatting: Jong NAC Breda verliest nipt van Feyenoord

0
VIDEO | Samenvatting: Jong NAC Breda verliest nipt van Feyenoord

Jong NAC Breda ging vanmiddag met 1-0 onderuit tegen Jong Feyenoord. In de blessuretijd werd het eerste en laatste doelpunt van de wedstrijd gemaakt; een benutte penalty van Sam Larsson. 

De eerste mogelijkheid in de wedstrijd was voor Feyenoorder Ömer Gündüz, die tevergeefs op doel schoot. De bezoekers uit Breda konden er een paar kleine kansen tegenover stellen, maar deze mogelijkheden werden niet benut. 

Na rust bleef het spelbeeld veelal hetzelfde. De wedstrijd leek doelpuntloos te eindigen, toen Gylermo Siereveld in de slotfase van het duel een overtreding maakte op Naoufal Bannis waarna de bal op de stip werd gelegd. Sam Larsson benutte de penalty: 1-0.

Opstelling Jong NAC: Van de Merkel, Den Heijer, Siereveld, Nielen, Carolina, Bozkurt (Bel), Van Schuppen (Van Doorn), Reuvers, Livramento (Kudimbana), Kuiper, Kotzebue.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!