Hyballa: ''In de omschakeling krijgen wij mogelijkheden'' ''We maakten er grapjes over: PSV, AZ, Feyenoord en daarna Ajax'' Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend VIDEO | Nagenieten! Heerlijke ontvangst NAC Breda na bekerstunt ''Ik denk niet: Oh, we gaan in De Kuip spelen, ben nu al zenuwachtig''

AZ baalt van verdediging: ''In de counter verdedigen we niet goed''

( 0 reacties)
AZ baalt van verdediging: ''In de counter verdedigen we niet goed''

AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners is ziek van de uitschakeling in de TOTO KNVB Beker. De middenvelder van de Alkmaarders vond ze niet slechter dan NAC Breda, alleen in het verdedigen wel.

"We verdedigen niet goed genoeg. We geven het te makkelijk weg. We voetbalden nog wel goed, maar daar heb je niets aan. Wij moesten vaker scoren, maar als je er drie tegen krijgt is het nooit goed genoeg", zegt Koopmeiners in gesprek met FOX Sports.

Volgens de captain ligt het mogelijk aan de communicatie in de achterhoede. "De communicatie was niet goed denk ik. Iedereen wil het voorkomen, maar de communicatie was af en toe niet goed genoeg", vervolgt Koopmeiners, die niet de schuld wil leggen bij de twee wijzigingen in de achterhoede.

"Thomas en Jordy ligt het niet aan, zij doen het heel goed. Het ligt echt niet aan die wijzigingen. We hebben genoeg kansen, maar in de counter zijn we verdedigend niet goed. We geven het veel te makkelijk weg. We wilden die bekerfinale spelen. Dat is helaas niet gelukt", aldus Koopmeiners.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!