Hyballa: ''In de omschakeling krijgen wij mogelijkheden'' ''We maakten er grapjes over: PSV, AZ, Feyenoord en daarna Ajax'' Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend VIDEO | Nagenieten! Heerlijke ontvangst NAC Breda na bekerstunt ''Ik denk niet: Oh, we gaan in De Kuip spelen, ben nu al zenuwachtig''

Matchwinner bij NAC: ''We zijn het voorbeeld van Cupfighters''

( 0 reacties)
Matchwinner bij NAC: ''We zijn het voorbeeld van Cupfighters''

Robin Schouten was woensdagavond de grote man aan de kant van NAC Breda. De rechtsback is geboren in Alkmaar en speelde jarenlang voor AZ, maar schakelde zijn oude club met een goal en een assist uit.

"Het is geweldig dat ik mag scoren tegen mijn oude club", zegt Schouten in gesprek met FOX Sports. "Ik trok echt zo'n mooie sprint. Ik wilde hem geven aan Stokkers, maar een speler van AZ (Clasie, red.) liep met hem mee, dus dan doe ik het maar zelf dacht ik."

De verdediger kan niet geloven dat ze het zo ver schoppen in de TOTO KNVB Beker. "Het is heel lekker. We weten niet zo goed wat er allemaal gebeurt in de beker, maar we zijn echt het voorbeeld van Cupfighters. Wij geloofden er echt in."

"De verschillen tussen de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zijn niet heel groot, denk ik", zegt Schouten. "Tussen AZ en NAC is natuurlijk wel een groot verschil, maar we hebben er vanaf het begin in geloofd en dan zie je wat het kan brengen. Ik weet niet waardoor het komt dat we tegen zowel PSV als AZ ons beste spel laten zien. Het komt misschien omdat we in eerste divisie meer moeten vechten. In de Eredivisie krijg je meer ruimte om te voetballen", besluit Schouten.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!