Hyballa: ''In deze wereld draait het ordinair om geld, geld, geld'' Bredase horeca hekelt FOX Sports: ''We voelden de bui al hangen'' Uitverkoop in Fanshop NAC Breda: mogelijkheid tot donatie KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering''

Olij grapt: ''Ik moet weer aan de bak op de keeperstraining''

0
Olij grapt: ''Ik moet weer aan de bak op de keeperstraining''

Nick Olij keepte tegen AZ Alkmaar een uitmuntende wedstrijd. De goalie keerde veel ballen en zag zijn ploeg drie keer scoren. Aan de prachtige tegentreffer kon hij weinig doen.

"Je hebt een seizoen met veel downs gehad en dat je dan dit op de mat kan leggen?!", begint Olij in gesprek met FOX Sports. "Dat is toch geweldig? Ik ben een beetje sprakeloos, ik had het niet verwacht."

De doelman had goede hoop dat hij de nul hield, maar dat mocht niet baten. "Als ik die bal van Idrissi ook nog pak, was het helemaal mooi geweest. Uiteindelijk ben ik tevreden", vervolgt Olij. "Of-ie houdbaar was? Ja, dat vond ik zelf ook", grapt Olij.

"Fucking hell, die bal ging nergens over. Dit gaat toch nergens over? Ik had de wedstrijd tegen RKC gezien en bekeken hoe hij schiet, maar als je de bal zo raakt, met de wind mee... Wat is de afstand? 25 of 30 meter? Moet ik weer aan de bak op de keeperstraining, krijg ik weer op m'n flikker straks", lacht de uitblinkende doelman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!