Hyballa: ''In de omschakeling krijgen wij mogelijkheden'' ''We maakten er grapjes over: PSV, AZ, Feyenoord en daarna Ajax'' Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend VIDEO | Nagenieten! Heerlijke ontvangst NAC Breda na bekerstunt ''Ik denk niet: Oh, we gaan in De Kuip spelen, ben nu al zenuwachtig''

Verschueren content met zege: ''Dit is echt typisch NAC Breda''

( 0 reacties)
Verschueren content met zege: ''Dit is echt typisch NAC Breda''

Arno Verschueren is content met de overwinning op AZ Alkmaar. De lopende middenvelder neemt het daardoor op tegen SC Heerenveen of Feyenoord in de halve finale.

"Dit is ongelooflijk. In de beker kan alles. Met die motivatie zijn we hierheen gekomen. We kwamen voor rust met 1-0 voor en dat hebben we na de rust verder uitgebouwd. Iedereen heeft keihard gewerkt", zegt Verschueren in gesprek met NAC.

De middenvelder kan zijn ogen niet geloven. "Dat we nu in de halve finale staan is super. We wisten dat we hard moesten werken en dat er kansen zouden komen. We stonden verdedigend erg goed. Iedereen was aan het einde kapot, maar we moesten blijven gaan. Dit is echt typisch NAC", aldus Verschueren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!