''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Eisenga: ''De situatie is voor NAC nu niet levensbedreigend'' Doelman bedreigd bij NAC Breda: ''Kreeg vervelende brieven thuis'' 'NAC Breda geeft duidelijkheid en zegt zes spelerscontracten op' ''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

Verschueren content met zege: ''Dit is echt typisch NAC Breda''

0
Verschueren content met zege: ''Dit is echt typisch NAC Breda''

Arno Verschueren is content met de overwinning op AZ Alkmaar. De lopende middenvelder neemt het daardoor op tegen SC Heerenveen of Feyenoord in de halve finale.

"Dit is ongelooflijk. In de beker kan alles. Met die motivatie zijn we hierheen gekomen. We kwamen voor rust met 1-0 voor en dat hebben we na de rust verder uitgebouwd. Iedereen heeft keihard gewerkt", zegt Verschueren in gesprek met NAC.

De middenvelder kan zijn ogen niet geloven. "Dat we nu in de halve finale staan is super. We wisten dat we hard moesten werken en dat er kansen zouden komen. We stonden verdedigend erg goed. Iedereen was aan het einde kapot, maar we moesten blijven gaan. Dit is echt typisch NAC", aldus Verschueren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!