''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Eisenga: ''De situatie is voor NAC nu niet levensbedreigend'' Doelman bedreigd bij NAC Breda: ''Kreeg vervelende brieven thuis'' 'NAC Breda geeft duidelijkheid en zegt zes spelerscontracten op' ''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

Schouten over gemiste kans: ''Had het niet verwacht''

0
Schouten over gemiste kans: ''Had het niet verwacht''

Robin Schouten speelde in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker een dijk van een wedstrijd. De jonge rechtsback is blij dat het zo goed ging. "Het ging wel goed, denk ik, haha"

"We hadden het op een paar momenten lastig, ik denk dat we in het begin vooral zoekende waren. Maar het is ook niet dat we echt veel mega grote kansen weggaven. Over het algemeen gaf het me wel een goed gevoel", zegt Schouten op de officiële kanalen van NAC.

De verdediger kreeg nog wel een grote kans, maar die ging mis. "Voor mijn assist kreeg ik wel een grote kans. Die bal raakte ik niet lekker. Ik had die kans niet verwacht, ik had niet verwacht dat die bal nog bij mij zou komen. Die ging dus naast. Daarna heb ik het goed gemaakt, haha", aldus Schouten.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!