Hyballa: ''In deze wereld draait het ordinair om geld, geld, geld'' Bredase horeca hekelt FOX Sports: ''We voelden de bui al hangen'' Uitverkoop in Fanshop NAC Breda: mogelijkheid tot donatie KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering''

Slot na stunt NAC: ''Het was wel even stil in de kleedkamer''

0
Slot na stunt NAC: ''Het was wel even stil in de kleedkamer''

AZ-trainer Arne Slot baalt van de pijnlijke nederlaag in de TOTO KNVB Beker tegen NAC (1-3 verlies, red.). De oefenmeester heeft het er niet bij laten zitten na afloop van de wedstrijd.

"Het was wel even stil in de kleedkamer. Ik heb ook nog wel even aangegeven wat ik ervan vond. Het lukt ons nog steeds heel erg goed om veel kansen bij elkaar te spelen, maar als de tegenstander eruit komt, moet élke speler maximaal terug sprinten. Dat doen we niet en dan komen onze verdedigers wel in heel grote ruimtes te spelen", concludeert Slot in gesprek met FOX Sports.

De jonge oefenmeester merkt dat het verdedigend beter moet. "Het besef moet er komen dat we leuk kunnen aanvallen, maar dat er aan de andere kant ook wat moet gebeuren. Je moet met elkaar er álles aan doen om tegengoals te voorkomen. En dat kan nog een stuk beter. Bovendien mogen we in de eindfase wel wat meer rendement halen", aldus Slot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!