''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Eisenga: ''De situatie is voor NAC nu niet levensbedreigend'' Doelman bedreigd bij NAC Breda: ''Kreeg vervelende brieven thuis'' 'NAC Breda geeft duidelijkheid en zegt zes spelerscontracten op' ''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

''Met alle respect voor NAC, maar dan hadden we de finale kunnen bereiken''

0
''Met alle respect voor NAC, maar dan hadden we de finale kunnen bereiken''

Feyenoord schakelde SC Heerenveen uit in de TOTO KNVB Beker en dat doet Joey Veerman veel pijn. De getalenteerde middenvelder was graag naar de halve finale gegaan.

"Ik denk zeker dat we minder hebben gekregen dan dat we eigenlijk verdienden", zegt Veerman in gesprek met VoetbalPrimeur. "We lopen drie á vier keer alleen op de keeper. We beslissen te laat wat we willen doen, dan is het wel zonde ja. Bijlow is gewoon een heel goede keeper, dat zag je ook bij die redding in de eerste helft van Ejuke."

"Met alle respect voor NAC, maar die hadden we dan thuis gehad in de halve finale", zegt Veerman. "Dan hadden we inderdaad de finale kunnen bereiken. Dit is een kutgevoel, dat zeg je goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!