KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

''We maakten er grapjes over: PSV, AZ, Feyenoord en daarna Ajax''

0
''We maakten er grapjes over: PSV, AZ, Feyenoord en daarna Ajax''

NAC Breda won woensdagavond met 1-3 op bezoek bij AZ en Robin Schouten was de grote uitblinker in de ploeg van trainer Peter Hyballa. De vleugelverdediger nam een doelpunt en een assist voor zijn rekening in Alkmaar. 

De nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie hoopt uiteindelijk de finale te halen. "Toen we PSV lootten, was heel het schema bekend", blikt Schouten terug in gesprek met BN/De Stem. "We maakten er grapjes over: PSV, AZ, dan Feyenoord en daarna Ajax. We zijn aardig op weg", lacht hij. 

Schouten beseft dat promotie naar de Eredivisie het belangrijkste is voor zijn ploeg. "Natuurlijk droom ik van een finale. Maar heel eerlijk, dan ga ik toch voor promotie", erkent hij. "Voor een club als NAC is de beker een soort cadeautje. We moeten niet vergeten dat we terug willen naar de eredivisie, dat is het hoofddoel", besluit Schouten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!