KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

Arbiter voor halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC bekend

0
Arbiter voor halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC bekend

De KNVB heeft Jochem Kamphuis aangesteld om de halve finale van TOTO KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC Breda in goede banen te leiden. Het duel wordt donderdagavond, 5 maart om 20.45 uur, gespeeld in De Kuip.

Kamphuis wordt in Rotterdam bijgestaan door assistent-scheidsrechters Johan van Zuilen en Angelo Boonman. De KNVB heeft Martin van den Kerkhof aangewezen als vierde official. Paul van Boekel is de videoscheidsrechter van dienst. Hij krijgt in Zeist assistentie van Mario Diks.

Aankomend weekend gaat NAC Breda op bezoek bij NEC. Die wedstrijd wordt geleid door Martin Pérez. De assistenten van dienst zijn: Erik Kleinjan en Sjoerd Nanninga. Bilal Sahiner is de vierde official. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!