KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

'NAC Breda raakt Van Hecke mogelijk kwijt aan Eredivisionist'

0
'NAC Breda raakt Van Hecke mogelijk kwijt aan Eredivisionist'

Jan Paul van Hecke staat in de belangstelling van FC Utrecht en FC Groningen. De negentienjarige verdediger van NAC Breda maakt indruk in het Rat Verlegh Stadion en dat is ook in de Eredivisie niet onopgemerkt gebleven. 

Dat meldt NAC-clubwatcher Yadran Blanco namens BN De Stem. Met name in de bekerwedstrijden tegen PSV en AZ was Van Hecke ijzersterk en daarmee speelde hij zich in de kijker. Delegaties van FC Utrecht en FC Groningen waren afgelopen vrijdag aanwezig bij NAC - Almere City (1-0). Van Hecke benutte een strafschop en vocht verhitte duels uit met de oersterke Almere-spits Thomas Verheydt. 

Ook AZ houdt de ontwikkeling van de mandekker nauwlettend in de gaten. Bij NAC heeft Van Hecke nog een contract tot medio 2022, zonder clausule of gelimiteerde transfersom. "Dat maakt de onderhandelingspositie voor NAC sterk mochten clubs als FC Utrecht, FC Groningen en misschien ook AZ hun belangstelling de komende tijd concretiseren", aldus Blanco.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!