KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

VIDEO | Nacho Monsalve komt met speciale boodschap voor supporters

0
VIDEO | Nacho Monsalve komt met speciale boodschap voor supporters

Vanwege het coronavirus ligt het Nederlandse profvoetbal op dit moment helemaal stil. Normaal gesproken zal de Keuken Kampioen Divisie niet meer uitgespeeld worden, aangezien samenkomsten tot 1 juni verboden zijn.

Dit is natuurlijk ook een klap voor alle Eerste divisie-spelers, maar die laten ze toch van hun beste kant zien. In een filmpje van de Keuken Kampioen Divisie staan de kopstukken van de twintig clubs stil bij de getroffen supporters.

Ook worden de helden uit de zorg bedankt door de twintig kopstukken uit de Eerste Divisie. Onder andere NAC-aanvoerder Nacho Monsalve laat zich van zijn beste kan zien, door een boodschap achter te laten voor de fans van de Keuken Kampioen Divisie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!