KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

''Vanwege coronavirus lijkt dat op dit moment wishful thinking''

0
''Vanwege coronavirus lijkt dat op dit moment wishful thinking''

Het coronavirus legt op dit moment het hele Nederlandse profvoetbal plat. FC Dordrecht-directeur Hans de Zeeuw gaat er niet van uit dat de competitie wordt uitgespeeld. De Zeeuw geeft ook aan dat de Dordtenaren het hoofd net boven water kunnen houden.

"We hebben uitstel gevraagd van belastingbetaling, we lopen geen direct gevaar'', vertelt De Zeeuw in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Voor de langere termijn zijn er wel zorgen. We missen namelijk ook de inkomsten van drie grote feesten die we zouden organiseren op onze locatie en ook op het gebied van sponsoring door de onzekere situatie voor bedrijven is er eveneens grote onzekerheid."

"Kijken naar bijvoorbeeld de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen heeft op dit moment nog geen enkele zin", vervolgt De Zeeuw. "Wat wel duidelijk is, is dat de spelersbegroting de sluitpost op de balans zal worden, waarbij we waarschijnlijk extra spelers zullen moeten huren."

De directeur hoopt dat de Keuken Kampioen Divisie uitgespeeld kan worden. "Natuurlijk hoop ik vanuit sportief oogpunt dat de competitie ook in de Keuken Kampioen Divisie uitgespeeld kan worden. Maar gezien de huidige situatie vanwege het coronavirus lijkt dat op dit moment wishful thinking", aldus De Zeeuw.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!