KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

NAC Breda-fans maken indruk: ''Het zit altijd zo goed als vol''

0
NAC Breda-fans maken indruk: ''Het zit altijd zo goed als vol''

Robin Schouten bewaart nog altijd geweldige herinneringen aan de bekerwedstrijd tegen AZ. De vleugelverdediger, die uiteindelijk met NAC Breda in de halve finale werd uitgeschakeld door Feyenoord, heeft genoten van de meegereisde supporters. 

‘’De mooiste uitwedstrijd was AZ-uit in de kwartfinale van de beker", vertelt hij op de website van Awaydats. "Qua aantallen maakt het niet zoveel uit, want het zit altijd zo goed als vol. Maar dit was een doordeweekse wedstrijd en ze waren er weer allemaal", blikt Schouten terug. 

"We wonnen met 1-3 waardoor we de halve finale bereikten ten opzichte van een grote club uit de Eredivisie", vervolgt hij . "En natuurlijk ook mooi dat ik een lekkere goal scoorde aan de kant van het volle uitvak", besluit Schouten, die met NAC Breda ook al van PSV wist te winnen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!