KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

''Ik wil gewoon promoveren met NAC naar de Eredivisie''

0
''Ik wil gewoon promoveren met NAC naar de Eredivisie''

Jordan van der Gaag is blij met de huidige ontwikkeling, die hij meemaakt bij NAC. Voor de 19-jarige aanvaller is het jammer dat de competitie momenteel stil ligt door het coronavirus.

"Ik mis het voetbal momenteel heel erg, ik wil zo snel mogelijk weer op het veld staan. Ik hoop dat we het seizoen nog af kunnen maken. Ik probeer fit te blijven door te gaan hardlopen en in huis wat oefeningen te doen. We hebben vanuit de club een schema meegekregen en ik probeer binnen krachtoefeningen te doen", zegt Van der Gaag op de officiële kanalen van NAC.

"Mijn neef, Bodi Brusselers, speelde al bij NAC. Hij vertelde dingen over de supporters, over het stadion en over het Avondje NAC. Zoiets zie je niet vaak, dat vind ik echt heel mooi. Dat zijn redenen waarom ik hier speel. NAC is een fijne club en ik voel me hier goed. Ik ga goed om met de rest van de spelersgroep en we hebben het ook gezellig onderling."

De aanvaller merkt dat het beter met hem gaat. "Als ik kijk naar mijn periode bij NAC, had ik het in het begin lastig. Ik kwam vanuit de jeugd, ik zat voor de eerste keer bij het eerste elftal. Ik heb er wat langer over gedaan om goed te spelen, om te presteren. In het begin van dit seizoen had ik het ook weer lastiger, maar inmiddels is het wel beter. Ik heb veel speelminuten gekregen. Mijn ambitie is om te promoveren met NAC."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!