KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

0
''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

Jean Paul van Hecke ontwikkelt zich dit seizoen stormachtig in de Keuken Kampioen Divisie bij NAC Breda. De centrale verdediger kan rekenen op de belangstelling van clubs uit de Eredivisie.

"In rap tempo maakt hij naam, veel Eredivisie-clubs hebben hem op de korrel", schrijft Chris Tempelman in Voetbal International. "De ster van Van Hecke is rijzende. Vorig seizoen, in het rampjaar van NAC, zagen we hem al aanpikken op de trainingen. Een no-nonsense verdediger, een soort Tom Beugelsdijk look-a-like."

In het begin van het seizoen zag het er nog niet naar uit dat Van Hecke direct een basisplaats zou krijgen. "Willem Weijs kende hem en durfde hem de kans te geven. Van Hecke pakte die kans met beide handen aan", vervolgt Tempelman, die vol lof is over de jonge verdediger.

"Hij is sterk in duels, dribbelt graag in en heeft een pass in de benen. Toch moet hij vooral de momenten van indribbelen wat zorgvuldiger kiezen. Van Hecke ontpopte zich al wel tot een publiekslieveling. Hij is puur, op en naast het veld, en vol zelfvertrouwen. Bij NAC hebben ze goud in handen, want zijn doorlopende contract moet worden afgekocht", besluit Tempelman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!