Eredivisie organiseert verkiezing voor 'mooiste voetbalshirt ooit'

Wat is het mooiste Eredivisieshirt aller tijden? Op die vraag gaan de Eredivisie NV en Santos Voetbalmagazine de komende weken een antwoord zien te vinden - en daarbij roept het de hulp in van alle voetbalfans. Via een speciaal platform kan er gekozen worden uit shirts van 54 clubs.

In totaal kunnen fans kiezen uit 1.754 voetbalshirts (waaronder velen van NAC Breda), gedragen door alle clubs die sinds 1956 in de eredivisie uitkwamen. Tot begin mei kan er gestemd worden en daarna maakt iedere club zijn eigen ‘mooiste thuis- en uitshirt ooit’ bekend.

Een vakjury bestaande uit Jan Joost van Gangelen (FOX Sports), Frank Evenblij (Bureau Sport), Arno Kantelberg (Esquire), Sjoerd Mossou (AD) en Victoria Koblenko (actrice/presentatrice) kiest op 8 mei vervolgens het mooiste shirt uit de geschiedenis van de Eredivisie.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete shirts.

Het Eredivisie Shirt Festival bestaat uit 1.754 shirts van 54 (ex-)eredivisieclubs ????? ???? Scroll door de unieke collectie van alle shirts, zet zoveel shirts als je wilt op je shortlist en kies uiteindelijk jouw top 3!

Bekijk het overzicht op https://t.co/DxRbszaXs7 #onsvoetbal pic.twitter.com/Q4Q1I7Ij3c

— Eredivisie (@eredivisie) April 17, 2020

Lees meer:
0 reacties