Onbegrip bij Driessen: ''Bij NAC zijn ze inderdaad niet dé slimste''

Mattijs Manders wordt de nieuwe algemeen directeur van NAC Breda. Johan Derksen snapt niets van die aanstelling. Hij krijgt bijval van Telegraaf-journalist Valentijn Driessen, die weet dat Manders op het punt stond om ontslagen te worden bij de Eredivisie CV.

"Dat is zijn specialiteit om de vlucht naar voren te nemen", zegt Driessen bij Veronica Inside. "Bij ADO heeft hij precies hetzelfde gedaan. Daar stond hij bij die Chinezen ook op de nominatie om eruit geknikkerd te worden. Toen kwam de ECV langs en is hij snel daar binnen gestapt. Nu was het eigenlijk hetzelfde verhaal. Ze wilden de coronacrisis afwachten en daarna zou hij plaats moeten maken."

Manders heeft echter een nieuwe functie gevonden bij NAC Breda. "Bij NAC zijn ze inderdaad niet dé slimste, want dit is al de derde keer dat ze hem benaderen. Blijkbaar willen ze hem toch heel graag hebben. De eerste keer koos hij voor ADO, de tweede keer zat hij bij de ECV en wilde hij niet vertrekken", aldus Driessen, die niet begrijpt dat Manders nu wel bij NAC aan de slag gaat.

"Hij vond ook de bestuursstructuur niet goed bij NAC. Volgens mij is die nog precies hetzelfde met al die aandeelhoudertjes die van alles en nog wat te vertellen willen hebben", meent de journalist, die niet verwacht dat Manders lang in het Rat Verlegh Stadion blijft. "De gemiddelde tijd van een directeur bij NAC is een jaar, dus ik denk dat hij over misschien een jaar de volgende vlucht naar voren gaat maken."

Lees meer:
0 reacties