''Nooit een geheim dat ik keeperstrainer bij NAC wilde worden''

0
''Nooit een geheim dat ik keeperstrainer bij NAC wilde worden''

Gabor Babos keert terug bij NAC Breda. De oud-doelman van NAC Breda wordt de nieuwe keeperstrainer van de Bredanaars en volgt Jelle ten Rouwelaar op.

Babos komt over van NEC, de club die hij ook een warm hart toedraagt. "In Breda was ik de onbekende Hongaar die bekend werd in Nederland, in Nijmegen heb ik het langst gespeeld: acht jaar. Als je ergens netjes vertrekt, kan je altijd weer door de voordeur terugkomen", zegt Babos in gesprek met BN DeStem.

De Hongaar heeft dus geen voorkeur, maar besluit nu wel over te stappen van NEC naar NAC Breda. "Toen bekend werd dat Jelle naar Anderlecht zou gaan, is het snel gegaan. Dit is een mooie stap voor mij, ik ben daarom ontzettend blij met deze kans. De ambitie om hoofdtrainer te worden, heb ik niet", aldus Babos, die bewust voor NAC koos.

"NEC wilde mij behouden, maar ik er nooit een geheim van gemaakt dat ik op een dag de NAC keeperstrainer van wilde worden", geeft hij aan. "Waarom? Het totale plaatje klopt: de club, dicht bij mijn huis, mijn zoontje speelt bij NAC. Dat zijn belangrijke factoren voor mij."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!