Brandts haalt uit: ''Een oneerlijke onruststoker, die alle successen zelf opeiste''

0
Brandts haalt uit: ''Een oneerlijke onruststoker, die alle successen zelf opeiste''

In zijn biografie 'Nooit Natrappen' bijt Ernie Brandts flink van zich af. De trainer die in het seizoen 2007-2008 met NAC Breda derde werd, kreeg later te horen dat de Brabanders niet met hem verder wilden. 

Daarnaast zit het Brandts nog altijd dwars dat hij nooit waardering heeft gekregen voor zijn prestaties in Breda. "Ik wist mijn frustraties soms niet te verbergen. Dan deelde ik in de pers wat plaagstootjes uit richting het bestuur", aldus Brandts tegenover BN DeStem. Hoofd scouting Jeffrey van As wordt een 'oneerlijke onruststoker' genoemd, 'die alle successen voor zichzelf opeiste'. 

Ook toenmalig assistent-trainer Leon Vlemmings krijgt een veeg uit de pan. Hij zou geen mogelijkheid onbenut hebben gelaten om achter de rug van Brandts te vertellen dat hij zelf de ware architect van het succes was. Uiteindelijk wekte het succes volgens Brandts louter afgunst op. "De vraag wordt me nog steeds regelmatig gesteld. Derde worden en toch weg moeten. ‘Hoe was dat toch mogelijk, Ernie?’ Mijn antwoord is altijd hetzelfde. Ook ik snapte het niet." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!