''Alleen voor NAC Breda wilde ik nog alles uit de kast halen''

0
''Alleen voor NAC Breda wilde ik nog alles uit de kast halen''

Via NAC Breda, FC Twente en Wigan kwam Ronnie Stam in de zomer van 2013 bij Standard Luik terecht. Het eerste jaar was een succes, maar dat werd snel minder. Daardoor koos Stam voor een afscheid bij NAC Breda. 

"Het tweede seizoen bij Standard stond bol van de chaos. Dat hele jaar liep uit op een puinhoop waarin iedereen het overzicht kwijtraakte", vertelt Stam in gesprek met ELF Voetbal. In de winterstop hoorde Stam dat zijn rol was uitgespeeld. "Gelukkig mocht ik in de tweede seizoenshelft blijven meetrainen. (...) Ik wilde graag terug naar NAC Breda. Alleen voor die club wilde ik nog alles uit de kast halen."

"Ik wilde meehelpen in de strijd om promotie. Ik tekende voor drie jaar", vervolgt Stam. "In de slotfase van de competitie tegen Sparta scheurde ik een knieband. De play-offs speelde ik met injecties. Helaas waren we niet niet stabiel genoeg en liepen we promotie mis. In de zomerstop vertelde ik te stoppen. Ik hoefde geen euro mee. Door die kruisband moest ik weer twee, drie maanden revalideren. Dat wilde ik niet meer." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!