Hellemons: ''Dat zie je nu ook gaan gebeuren met Van Hecke''

0
Hellemons: ''Dat zie je nu ook gaan gebeuren met Van Hecke''

Eric Hellemons heeft het prima naar zijn zin bij NAC Breda. Het hoofd jeugdopleidingen, die inmiddels 'gewoon' weer aan het werk is nadat hij op 12 februari een hartstilstand kreeg, baalt echter wel dat diverse grote talenten naar Ajax, PSV en/of Feyenoord vertrekken. 

"Het is een compliment", vertelt hij op de website van Omroep Brabant. "Scouts en zaakwaarnemers kunnen ons trainingscomplex tegenwoordig zonder navigatie vinden. Soms denk ik: verdorie, waarom kunnen wij deze speler nou niet binnenboord houden? Die moet eigenlijk naar het eerste van NAC, want dat moet altijd je streven zijn", aldus Hellemons, die hoopt dat NAC de toptalenten eerder gaat binden.

Hij beseft echter dat de topclubs in Nederland meer te bieden hebben. "Als spelers van 15 of 16 jaar bij ons op het hoogste niveau in Nederland spelen, moet je die spelers al vast gaan leggen", vervolgt hij. "Dat vergt een investering en daar zullen we binnen de club draagvlak voor moeten vinden want je kan je euro maar één keer uitgeven. Maar geld verdien je door spelers vast te leggen, beter te maken en ze dan te verkopen. Dat zie je nu ook gaan gebeuren met Jan Paul van Hecke die volop in de belangstelling staat."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!