''Olij kan NAC geld opleveren als een club het aandurft met hem''

0
''Olij kan NAC geld opleveren als een club het aandurft met hem''

Chris Tempelman ziet dat er veel talentvolle keepers rondlopen in Nederland. De verslaggever van Voetbal International wijst onder andere op Justin Bijlow (Feyenoord), Joël Drommel (FC Twente) en FC Utrecht-doelman Maarten Paes. 

"Ook FC Utrecht vertrouwt op een jonge doelman", schrijft hij. "Maarten Paes kende een prima eerste seizoenshelft waarna een blessure roet in het eten gooide. Jeroen Zoet was een noodoplossing voor de Domstedelingen, Paes zal terugkeren in de basis als de bal weer rolt", aldus Tempelman. 

"Misschien wel het grootste Nederlandse keeperstalent loopt rond in Utrecht, daar waar de plaatselijke FC toch al niet te klagen heeft over de aanwezigheid van kwaliteit onder de lat", vervolgt hij. "Fabian de Keijzer is net twintig, maar hem wordt een grote toekomst voorspeld. Eredivisie-ervaring opdoen zou in ieder geval een mooie beloning zijn voor zijn prima seizoen bij Jong Utrecht", constateert Tempelman. 
 
"Nick Olij kende ook een goed seizoen bij NAC Breda", blikt hij terug op de website van VI. "Heeft een doorlopend contract en kan NAC geld opleveren als een Eredivisie-club het aandurft met hem. Olij is jong en heeft zeker potentie, zeker een optie voor een stap hogerop maar er moet wel betaald worden." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!