Manders verklapt: ''Hij is nu in onderhandeling met Monaco''

0
Manders verklapt: ''Hij is nu in onderhandeling met Monaco''

NAC Breda heeft een 'fantastisch bod' van AS Monaco op Jan Paul van Hecke (20) geaccepteerd, zo valt te lezen op de website van BN/De Stem. Mattijs Manders laat weten dat de talentvolle verdediger echter nog geen akkoord heeft met de Franse club. 

"De speler is nu in onderhandeling met Monaco", legt de algemeen directeur uit. "Persoonlijk vond ik het nieuws over Van Hecke maandag in de krant wat prematuur, omdat de deal al rond leek te zijn. De transfermarkt is een fragiele business", benadrukt Manders.

"Op hoofdlijnen zijn NAC en AS Monaco het met elkaar eens, het gaat nu over de invulling en de uitwerking van het akkoord", vervolgt hij. "We zijn nog niet zover dat we morgen de handtekeningen al zetten. Dat kan twee, misschien drie weken duren", voorspelt Manders.

"In het slechtste geval gaat de transfer zelfs helemaal niet door als de speler er met de club niet uitkomt", besluit de bestuurder. Volgens BN/De Stem gaan de onderhandelingen tussen Van Hecke en AS Monaco nog over het salaris en de (mogelijke) verhuur aan FC Utrecht. Saillant detail: zaakwaarnemer Louis Laros behartigt ook de belangen van John van den Brom. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!