''Van Hooijdonk zei ook: 'Van Hecke kan zo naar Feyenoord'''

0
''Van Hooijdonk zei ook: 'Van Hecke kan zo naar Feyenoord'''

De 20-jarige Jan Paul van Hecke heeft nog maar zestien wedstrijden gespeeld bij NAC Breda, maar de verdediger zou deze zomer al kunnen vertrekken bij de Parel van het Zuiden. Analist Hans Kraay jr. heeft alleen maar lof voor Van Hecke en ziet hem zo bij een Nederlandse topclub spelen.

"Ik ga op zo’n vrijdagavond af en toe bewust twintig minuten alleen maar naar hem kijken", bekent Kraay jr. in gesprek met FOX Sports. "Hij heeft een behoorlijke snelheid, hij is kiezelhard, goed in de duels en heeft een goede inspeelpass. Het koppen kan nog iets beter, maar ik zou hem zo nemen als topclub in Nederland."

"Ik heb laatst Pierre van Hooijdonk nog gebeld om te vragen of hij Van Hecke ook zo goed vond", vervolgt Kraay jr. "Hij zit elke week op de tribune bij NAC vanwege zijn zoon Sydney. Pierre zei ook: ‘Van Hecke kan zo naar Feyenoord’."

AS Monaco en FC Utrecht worden in verband gebracht met Van Hecke. Kraay jr. ziet een huurperiode bij een Eredivisieclub wel zitten voor de jonge verdediger. "Een huurperiode is een goede constructie. Dan is hij er op tijd bij en kan zich ondertussen verder ontwikkelen", aldus Kraay jr.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!