''We waren bezig met Jordy Bruijn, Elmo Lieftink en Jesper Drost''

0
''We waren bezig met Jordy Bruijn, Elmo Lieftink en Jesper Drost''

Peter Hyballa is sinds dit jaar trainer van NAC Breda. De club wil weer promoveren naar de Eredivisie, maar dan moet er wel een impuls aan spelerskwaliteit komen. NAC had een oogje op de inmiddels naar NEC vertrokken Jordy Bruijn en Hyballa legt dan ook uit waar het mis ging.

"We waren bezig met Jordy Bruijn (van Heerenveen naar NEC, red.), Elmo Lieftink (van Go Ahead Eagles naar De Graafschap, red.) en nu Jesper Drost. De technisch manager (Tom van den Abbeele, red.) pakte helaas steeds niet door, want het is bij Bruijn en Lieftink niet op de financiën afgeketst. Dat is de waarheid", zo vertelt Hyballa tegenover BN De Stem.

"Ik speel geen spelletjes. Wat ik nu vertel, is intern al lang geen geheim meer", vervolgt Hyballa. ''De technisch manager, de oude (Luuc Eisenga, red.) en de nieuwe algemeen directeur, de mensen in de raad van commissarissen, mijn technische staf; allemaal weten ze wat ik van de huidige situatie vind. Dat heb ik ze tijdig en vaak genoeg verteld", aldus de trainer van NAC.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!