Hyballa nodigt NAC Breda-fans uit: ''Of de club dat goed vindt?''

0
Hyballa nodigt NAC Breda-fans uit: ''Of de club dat goed vindt?''

Peter Hyballa heeft het uitstekend naar zijn zin bij NAC Breda. De Duitse oefenmeester, die in het verleden onder meer werkzaam was bij NEC, is trots op het feit dat de Keuken Kampioen Divisie-club al meer dan 10.000 seizoenkaarten aan de man heeft gebracht. 

"Waar zie je dat nog? In Duitsland vragen mensen mij: 'Peter, wat is dat voor een grote club?' Niet een beetje, nee, ik ben totaal trots dat ik hier trainer mag zijn en ik hoop dat we richting de 11.000 seizoenkaarten gaan", vertelt hij op de website van BN/De Stem.

"Daarom wil ik een belofte doen", vervolgt hij enthousiast. "Voor iedere duizend extra verkochte seizoenkaarten geef ik drie extra trainingen aan 25 supporters. Of de club dat goed vindt? Ik denk het wel toch.. haha. Ik wil nog meer met de mensen in Breda in contact komen", aldus Hyballa, die geen zin meer heeft in een terugblik op de afgelopen maanden. 

"Ik ben enorm gretig om met NAC te promoveren en met NAC de eredivisie in te gaan. Ik heb alle vertrouwen in deze spelers en alle vertrouwen in de technische staf", legt hij uit. "We vormen een hecht team en gaan het samen doen. Ik heb ontzettend veel zin om gas te geven de komende maanden en volle bak richting de start van de competitie te gaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!