Van Hecke naar Vitesse? ''Dat is een volkomen logische stap''

0
Van Hecke naar Vitesse? ''Dat is een volkomen logische stap''

Micky van de Ven wordt in verband gebracht met clubs als PSV, Ajax en AZ. Voormalig profvoetballer Hedwiges Maduro weet echter te melden dat de prestaties van de FC Volendam-verdediger ook in Spanje niet onopgemerkt zijn gebleven. 

“Ik moet zeggen dat ik af en toe word gebeld door Spaanse clubs. En er werd ook gevraagd naar Van de Ven", sprak hij woensdagavond bij VoetbalPraat. "Ik denk dan altijd: het zal wel om een speler van Ajax, PSV of AZ gaan. Dat maakt toch niet uit. Het gaat om grote clubs, vind ik. Dan verwacht ik ook een grotere speler, niet Van de Ven", vervolgt Maduro voor de camera van FOX Sports. "

“Ze vragen meestal of ik hem persoonlijk ken, hoe de jongen is. Is het een goede jongen in de groep? Werkt hij hard? Zulke vragen krijg je dan", legt hij uit. Commentator Vincent Schildkamp haakt in en legt uit dat diverse buitenlandse clubs wel eens een gokje wagen met de komst van relatief goedkope (Nederlandse) talenten. Hij wijst onder andere op Van Hecke en Van de Ven. 

“Obispo gaat terug van Vitesse naar PSV, dus die (Vitesse, red.) zouden zo'n Van Hecke (van NAC Breda, red.) moeten halen", vervolgt hij. "Dat is een volkomen logische stap en Van de Ven zou naar AZ moeten. Van Hecke zou in 'een ideaal voetballandschap' naar Vitesse moeten gaan, maar dat is enorm naïef. Je hebt clubs, zoals AS Monaco, die er een businessmodel van gemaakt hebben om spelers te halen voor bescheiden bedragen, in de hoop dat er eentje uiteindelijk 35 miljoen waard is.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!