"Of Willem II en NAC zich zorgen maken? Ik hoop over 4 jaar wel''

0
"Of Willem II en NAC zich zorgen maken? Ik hoop over 4 jaar wel''

Lommel SK is onlangs overgenomen door de City Football Group en heeft plotseling heel andere plannen. Voormalig trainer Harm van Veldhoven is algemeen directeur bij de club. Hij verwacht de komende jaren veel verschil met de afgelopen jaren.

"De ziel verkopen aan een grote club? Zo zie ik het niet. Ik denk dat je mee moet met je tijd, de wereld staat niet stil", zegt Van Veldhoven in gesprek met de NOS. "Je ziet het met bedrijven en fusies, dat dit noodzakelijks is om door te groeien. Bij voetbal is het ook zo. Ik ben er absoluut voorstander van om de combinatie te zoeken, anders sneeuw je onder", constateert hij. 

Van Veldhoven denkt dat er zeker kansen liggen voor Lommel SK. "Of PSV, Willem II en NAC zich zorgen maken? Nu niet, ik hoop dat ze dat over een jaar of vier, vijf wel moeten gaan doen", lacht Van Veldhoven. "Wij moeten vooral kijken naar onszelf, om dit als een goed huwelijk te laten slagen. Maar als je een talent uit deze regio bent, moet je over een jaar of vijf voor Lommel kiezen, ja."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!