Alle wedstrijden NAC Breda live op FOX Sports: ''Geweldig''

0
Alle wedstrijden NAC Breda live op FOX Sports: ''Geweldig''

De eerste periode van de Keuken Kampioen Divisie is volledig te zien op FOX Sports. De betaalde zender heeft gezamenlijk gekozen om alle wedstrijden van de eerste divisie uit te zenden. Zo valt te lezen op de site van de Keuken Kampioen Divisie.

Marc Boele, directeur CED, is content met de samenwerking. "We zijn zeer blij dat we samen met onze partners FOX Sports en Keuken Kampioen het voor alle fans en sponsors mogelijk hebben kunnen maken om alle wedstrijden in de 1e periode live uit te zenden! Zo is hun favoriete club wekelijks in actie te zien."

Eerder werd ook al bekend dat de Keuken Kampioen garant blijft aan de eerste divisie. "Ook uit de verlenging voor onbepaalde tijd van Keuken Kampioen als naamgevend partner van de Divisie spreekt een wederzijds vertrouwen dat in deze tijd heel waardevol is."

Rob Labree is verantwoordelijk voor de programmering en heel gelukkig. "We vinden het geweldig om in navolging van de Eredivisie ook alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie live aan te kunnen bieden. Uiteindelijk hopen wij natuurlijk net als iedereen dat het publiek dadelijk weer volledig welkom is op de tribunes. Maar zolang dat niet kan, gaan we onze uiterste best doen om voor alle supporters het best mogelijke alternatief te bieden. Laat het seizoen maar beginnen", aldus Labree.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!