PSV-talent verkoos Tweede Divisie boven NAC Breda en Go Ahead Eagles

0
PSV-talent verkoos Tweede Divisie boven NAC Breda en Go Ahead Eagles

Jeffrey Theunissen is een opvallende verschijning op het trainingsveld bij GVVV. De 21-jarige verdediger kwam over van de beloften van PSV en verkoos de Tweede Divisie boven de Keuken Kampioen Divisie.

Theunissen sprak met voormalig NAC-trainer Peter Hyballa en ook was er contact met Go Ahead Eagles en Almere City FC. "Dat zijn mooie clubs, absoluut", reageert de verdediger. "Normaal gesproken zou ik daar niet twee keer over na hoeven te denken, maar omdat ik een andere insteek had, heb ik ervoor gekozen om een stapje terug te doen. Vooral qua tijd die er in het trainen gaat zitten."

Theunissen wil zijn rol van assistent-trainer bij PSV Foundation, waar hij sinds een half jaar jonge talenten begeleidt, niet opgeven. "Ik heb daar heel veel plezier uit gehaald", vertelt hij in het Algemeen Dagblad. "Nu ben ik samen met PSV bezig om een mooie trainerscarrière op te starten in de jeugd en probeer daarin omhoog te klimmen."

Het talent gaat de jongste jeugd bij PSV trainen, maar zet het betaalde voetbal nog niet helemaal uit zijn hoofd. "Stel ik ga het missen, dan staat die deur nog open. Het is wel wennen natuurlijk, omdat ik totaal niet bekend ben met de Tweede Divisie en niet weet hoe het bij GVVV gaat uitpakken", aldus Theunissen, die in zijn contract een vertrekclausule heeft opgenomen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!