NAC Breda greep naast Kemper: ''Heb snel de knoop doorgehakt''

0
NAC Breda greep naast Kemper: ''Heb snel de knoop doorgehakt''

Boy Kemper is blij met zijn overstap naar ADO Den Haag. De 21-jarige linksback, die in het verleden werd weggeplukt bij FC Volendam en met Jong Ajax ruim veertig wedstrijden speelde in de eerste divisie, kwam bij de club uit Amsterdam niet meer in de toekomstplannen voor. 

"Vooropgesteld, ik heb een geweldige tijd gehad bij Ajax. Heb ontzettend veel geleerd en ben er gegroeid als mens en als voetballer. Ik heb werkelijk geen moment spijt van mijn keuze om naar Ajax te gaan", legt hij uit in gesprek met het Noordhollands Dagblad. "Ik ben nu echter op een leeftijd dat ik speelminuten moet gaan maken. Nog een seizoen op de bank bij Ajax was voor mij dus geen optie", aldus Kemper.

Ook NAC Breda, NEC en Go Ahead Eagles toonden interesse in de talentvolle verdediger. "Volendam? Nee, daar heb ik niets van gehoord en mijn zaakwaarnemer ook niet", reageert hij. "Of ik het bijzonder vind dat ze zich niet hebben gemeld? Ja, een beetje wel. Zeker omdat de linksback van Volendam ook weg ging", vervolgt Kemper over de overstap van Gijs Smal naar FC Twente.

"Misschien hebben ze een andere speler op het oog of wilden ze nog even wachten. De transferperiode duurt dit jaar namelijk langer dan anders", beseft hij. "Ik zou het niet weten. Toen ADO zich meldde, kon ik mezelf er ook niet druk om maken. Die club wilde graag weten waar ze aan toe waren en daarom heb ik snel de knoop doorgehakt", besluit Kemper. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!