Olij over Willem II: ''Ik ga toch niet ergens op de bank zitten?''

0
Olij over Willem II: ''Ik ga toch niet ergens op de bank zitten?''

Yadran Blanco is benieuwd of Nick Olij komend seizoen 'gewoon' nog in de Keuken Kampioen Divisie speelt met NAC Breda. De verslaggever van BN/De Stem weet dat de doelman, die zaterdag zijn 25e verjaardag viert, waarschijnlijk goed in de markt ligt. 

"Want nadat Sparta in mei informeerde naar Nick Olij, NAC vroeg destijds 250.000 euro, kan de interesse in hem zomaar weer oplaaien als Joel Drommel FC Twente voor AZ inruilt", schrijft hij. "Daarnaast speurt FC Emmen, dat zich bij FC Groningen heeft gemeld voor Sergio Padt, eveneens naar een doelman."

"Wat de NAC-supporters het meest verontrust, is de vermeende interesse van rivaal Willem II dat deze week Robbin Ruiter van PSV overnam", constateert de verslaggever. Olij ontkent echter dat hij een overeenkomst heeft met de club uit Tilburg. "Als ik rond was geweest, had ik hier niet meer gestaan... Ik word 25 jaar, dus ik moet spelen. Ik ga toch niet ergens op de bank zitten?"

"Het is voor mij alleen interessant op het moment dat ik ergens eerste keeper word of dat ik kan concurreren voor de eerste plek", vervolgt hij. "Nogmaals, het totaalplaatje moet goed zijn. Dan ga ik erover nadenken. Eerder niet. Ik ben ambitieus en wil op het hoogste niveau spelen. Soms moet je echter koesteren wat je hebt. Ik word gewaardeerd hier. Door jullie, door de supporters, door mijn eigen teamgenoten", besluit Olij tevreden. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!