'NAC Breda akkoord met Rutten: Steijn wil ook Malone strikken'

0
'NAC Breda akkoord met Rutten: Steijn wil ook Malone strikken'

NAC Breda hoopt zich te versterken met Dion Malone, zo weet BN/De Stem te melden. De 31-jarige verdediger, die ook als rechtsback en verdedigende middenvelder uit de voeten kan, kan echter ook uit 'drie tot vier' clubs uit de Eredivisie kiezen. 

Ook FC Twente, dat volgens Jan Streuer deze week nog een rechtsback wil strikken, is mogelijk een optie voor de 1.85 meter lange Malone. Hij heeft echter ook een aanbieding van NAC Breda in beraad en werkte bij ADO Den Haag al samen met trainer Maurice Steijn.

NAC Breda heeft volgens BN/De Stem ook een mondeling akkoord bereikt met rechtsback Moreno Rutten, die ook al aan een terugkeer bij VVV-Venlo werd gelinkt. Maandag staat er een medische keuring op het programma en bij NAC Breda ligt er een contract voor 3 jaar klaar. 

"Het is de bedoeling dat Rutten, die het vertrek van Pele van Anholt opvangt, dinsdag met NAC op trainingskamp gaat naar Oudenbosch. Steijn hoopt dan ook Dion Malone te verwelkomen, de verdedigende middenvelder die hij goed kent uit hun tijd bij ADO Den Haag", aldus Yadran Blanco. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!