'Raar' gevoel bij Veerman in stadion NAC: ''Dat zag er drukker uit''

0
'Raar' gevoel bij Veerman in stadion NAC: ''Dat zag er drukker uit''

NAC Breda won zaterdag met 1-0 van SC Heerenveen. Heerenveen-middenvelder speelde Joey Veerman niet zijn beste wedstrijd gespeeld. De aanvoerder van de Friezen blijft nuchter en weet dat het beter moet.

"Dat is toch wel raar moet ik zeggen", doelt Veerman op de wedstrijd met slechts 900 supporters in het Rat Verlegh Stadion in gesprek met FOX Sports. "We hebben vorige week ook een oefenwedstrijd, tenminste onderling, toen waren er 250 supporters aanwezig. Dat zag er iets drukker uit dan dit."

De middenvelder is absoluut niet tevreden met dit duel. "Ja ik baal best wel erg", vervolgt Veerman. "Ik denk dat we, vooral ik ook, best wel slordig in de passing waren. We maakten ook veel onnodige foutjes. We komen veel te weinig tot kansen. Ik denk dat we maar één of twee keer op doel hebben geschoten, dat is veel te weinig."

In de beginfase van de wedstrijd was Veerman ook slordig in zijn passing. "Ik wilde te snel de beslissende bal geven. Ik weet niet waar dat aan lag, maar dat zit wel gewoon in mijn spel. De trainer zei van de kant ook dat ik het wat rustiger aan moest doen en dat heb ik ook gedaan", besluit Veerman, die nog niet weet of hij de vaste aanvoerder wordt. "Ik weet het niet. Dat was gewoon deze oefenwedstrijd, maar het was leuk dat de trainer mij koos."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!