''Als wij in de Eredivisie spelen, winnen we het van negen ploegen''

0
''Als wij in de Eredivisie spelen, winnen we het van negen ploegen''

NAC Breda hoopt de selectie nog op een aantal posities te versterken, maar de Parel van het Zuiden merkt dat het lastig is om spelers vast te leggen. Zo heeft Dion Malone bij trainer Maurice Steijn aangegeven te hopen op een kans in het buitenland.

"Die tijd geven we hem", reageert Steijn in gesprek met BN DeStem. "Mocht hij over één tot twee weken veranderen van mening en wij hebben niet de juist man gevonden, dan meld ik me weer bij hem. Voorlopig staat het in de koelkast."

Steijn kan al wel een streep zetten door de naam van Sparta-middenvelder Deroy Duarte, die op huurbasis naar NAC Breda kon verkassen. "Hij wil zelf niet bij NAC spelen, niet in de eerste divisie. Daar lopen we veel tegenaan", baalt Steijn. "Zonde, want het is een hele goede speler."

"NAC is een geweldig mooie club, dat vinden we allemaal", vervolgt de oefenmeester. "Ik weet zeker dat als wij in de eredivisie zouden spelen, dat wij het van acht, negen ploegen winnen en spelers voor NAC kiezen. Nu zeggen ze: Keuken Kampioen Divisie. Wij moeten met veel overredingskracht komen en ze iets kunnen bieden. Dat is lastig."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!