De Rooij baalt van vraagprijs: ''Vind mezelf geen zeven ton waard''

0
De Rooij baalt van vraagprijs: ''Vind mezelf geen zeven ton waard''

Kaj de Rooij wordt al enige tijd in verband gebracht met PSV, FC Utrecht en NAC Breda. Laatstgenoemde lijkt op dit moment het meest concreet voor de aanvaller van FC Eindhoven.

De Rooij weet dat er veel belangstelling is. "Heel veel mensen beginnen tegenover mij erover", zegt hij tegenover Voetbalzone. "Dat is natuurlijk ook wel logisch. Maar zodra ik op het veld sta dan moet gewoon die knop om."

De negentienjarige aanvaller had het liefst al in het shirt van NAC Breda, dat al een bod heeft uitgebracht, gespeeld. "Ja, heel eerlijk gezegd wel. Dat heb ik ook wel een paar keer uitgesproken en ik denk dat dat ook wel duidelijk is. Daar ga ik niet over liegen", aldus De Rooij, die weet dat FC Eindhoven hem niet zomaar laat gaan en maar liefst zeven ton vraagt.

"Ik ben natuurlijk niet echt de persoon die daarover gaat, maar als ik het zelf zo mag zeggen dat vind ik mezelf geen zeven ton waard", geeft hij aan. "Ik vind dat iets te hoog gegrepen. Ik hoopte dat de clubs er op een mooi bedrag uit zouden komen, zodat Eindhoven er wat aan heeft en ik een mooie stap kan maken. Maar voor nu zit dat er helaas niet in. Het wordt moeilijk, maar ik had graag die stap gemaakt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!