''Dezelfde jongen als die een minder jaar bij NAC heeft gehad''

0
''Dezelfde jongen als die een minder jaar bij NAC heeft gehad''

Benjamin van Leer heeft het uitstekend naar zijn zin bij Sparta Rotterdam. De 28-jarige doelman uit Houten, die moet concurreren met de Duitse Nigeriaan Maduka Okoye, is vooral blij met de aanwezigheid van trainer Henk Fräser.

"In de jeugd bij PSV heb ik met hem gewerkt", blikt de sluitpost terug in gesprek met de Telegraaf. "Voor mij was het belangrijk dat niet alleen de trainer me wilde hebben, maar dat ook de technisch directeur, scouting en keeperstrainer achter mijn komst stonden", aldus Van Leer, die de laatste jaren geen overtuigende indruk heeft achtergelaten op de Nederlandse velden.

"Ik ben wie ik ben. Dezelfde jongen als die goede jaren had bij Roda JC en naar Ajax ging. Maar ook dezelfde jongen als die een minder jaar bij NAC heeft gehad", vervolgt hij. "Ik ga me niet anders gedragen. Het is wel zo dat ik meer bagage heb. Ineens hoor ik bij de oudere spelers", aldus Van Leer, die gemengde gevoelens heeft overgehouden aan de maandenlange periode zonder voetbalduels.

Door het coronavirus kan hij namelijk wel voor een langere tijd met zijn vriendin Lieke Martens (speelster van FC Barcelona en international van de OranjeLeeuwinnen) samen zijn. "Het was natuurlijk een nare periode, maar een leuke kant ervan voor mij persoonlijk was, dat ik voor het eerst maandenlang samen met mijn vriendin kon zijn. Daar heb ik van genoten", besluit Van Leer. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!