''Boussaid blijft dit seizoen in principe bij het eerste elftal''

0
''Boussaid blijft dit seizoen in principe bij het eerste elftal''

FC Utrecht liet deze voorbereiding meerdere jeugdspelers meedoen. Naast Tommy St. Jago vielen ook Othman Boussaid en Davy van den Berg in positieve zin op. Tim Reedijk, FC Utrecht-volger namens het Algemeen Dagblad, vertelt erover:

"Behalve St. Jago hopen Boussaid en Van den Berg op kansen", zegt hij. "Boussaid werd in 2018 gehaald als aanvaller, maar deed het vorig jaar op huurbasis naar behoren op het middenveld van NAC. De lichtvoetige Belg viel deze voorbereiding juist als middenvelder op bij FC Utrecht."

Reedijk vervolgt zijn verhaal: "Terwijl een verhuur in eerste instantie voor de hand lag, blijft Boussaid dit seizoen in principe bij de selectie van het eerste elftal. Net als Van den Berg, die als Jong FC Utrecht-speler in de voorbereiding profiteerde van de blessure van Joris van Overeem en gisteren dus loon naar werken kreeg met een nieuw contract."

"Maar, zo zien Boussaid en Van den Berg ook, richting de competitiestart volgende week vrijdag uit bij VVV-Venlo heeft Van den Brom meer smaken", aldus de journalist in de ochtendkrant.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!