'Bizarre' tijden voor Van Hecke: ''Speelde toen nog in hoofdklasse''

0
'Bizarre' tijden voor Van Hecke: ''Speelde toen nog in hoofdklasse''

Jan Paul van Hecke speelde twee jaar geleden nog bij de amateurs van VV Hoek, maar de talentvolle verdediger heeft nu al een contract bij een Premier League-club in de wacht gesleept. Dit seizoen draagt Van Hecke echter het shirt van SC Heerenveen.

"Heel bizar natuurlijk dat je twee jaar terug nog in de hoofdklasse speelt en nu in de Eredivisie en bij een Premier League-club onder contract staat. Dat is natuurlijk heel mooi", zegt Van Hecke in gesprek met FOX Sports. "Het kan snel gaan. Naar de Premier League was echt een droomtransfer voor mij, maar ik ben heel blij dat ik hier nu ben en we eerste staan."

Van Hecke wil bij SC Heerenveen meer ervaring in de Eredivisie opdoen. Dat is namelijk een ander niveau dan de Keuken Kampioen Divisie, waar hij met NAC Breda acteerde. "Je ziet wel verschillen qua voetbal, veel meer technische spelers. Ze zijn ook sterker en slimmer, dat zie je wel aan alles. We zijn goed begonnen en dat wil ik voortzetten. Dan ga ik mooi jaar tegemoet", aldus Van Hecke. 

De talentvolle verdediger hoopt na een succesvol jaar in Friesland de stap naar Brighton & Hove Albion te kunnen maken. "Ik moet kijken hoe het gaat en hoe ik mezelf ontwikkel. Natuurlijk is het een grote stap van de Eredivisie naar de Premier League, maar het is wel een doel om daar uiteindelijk te spelen", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!