Van Hooijdonk: ''Telt maar één ding en dat is dat NAC promoveert''

0
Van Hooijdonk: ''Telt maar één ding en dat is dat NAC promoveert''

NAC Breda kan dinsdagavond tegen SC Cambuur niet beschikken over een vijftal spelers en hoofdtrainer Maurice Steijn. Topschutter Sydney van Hooijdonk is wel van de partij en denkt dat NAC Breda alsnog een goede kans maakt om de drie punten in eigen huis te houden.

"Het is irritant dat we een paar basisspelers moeten missen, maar ik vind dat we nog steeds een goed elftal hebben. Het is niet ideaal, maar die wedstrijd moet gespeeld worden. Ik denk ook dat dit vaker voor gaat komen dit seizoen", zo begint Van Hooijdonk bij de Telegraaf. "Ik ben gelukkig gezond gebleven en heb stevig doorgetraind voor mezelf. Dat heb ik op een veldje bij ons in de buurt gedaan en daarbij heb ik ook samen met mijn vader getraind. Lekker vrije trappen oefenen."

Van Hooijdonk is vol vertrouwen. "We hebben twee wedstrijden minder gespeeld dan de nummer twee, maar staan toch nog bovenaan. De wedstrijd tegen Cambuur is een serieuze test, want die staken er vorig seizoen met kop en schouders bovenuit", vervolgt Van Hooijdonk.

"Er is voor ons dit seizoen maar één ding dat telt en dat is dat NAC promoveert. Als je dan zo aan het seizoen begint, groeit er wel wat moois in de ploeg. In vergelijking met vorig seizoen hebben we met jongens als Lex Immers en Dion Malone meer ervaring in de ploeg gekregen. De weg is nog enorm lang, maar het vertrouwen bij ons is groot", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!