Malone baalt: ''Zij kwamen eigenlijk pas veel te laat terug''

0
Malone baalt: ''Zij kwamen eigenlijk pas veel te laat terug''

SC Cambuur wist zondagavond met ruime cijfers te winnen op bezoek bij NAC Breda. Verdediger Dion Malone van de ploeg uit Breda was na afloop niet tevreden met het resultaat, maar zag ook dat zijn ploeg in een lastige situatie zat.

"Het zat er niet in vandaag. We hebben wel ons best gedaan", begon hij in het interview met FOX Sports. "We hadden niet het gevoel dat we kansloos waren, maar je speelt wel in een andere formatie dan normaal. Sommige jongens staan voor het eerst in de basis of jongens die lang niet hebben gespeeld, zoals Anouar Kali, moeten er opeens staan tegen een goede ploeg zoals Cambuur."

"Het is niet erg dat je verliest in deze situatie, maar 0-4 is denk ik wel te veel", kijkt hij terug op de afgelopen weken. "Het is steeds afwachten wie er beschikbaar zijn. We hadden veel gevallen in het begin en dan hoop je dat die snel terugkomen maar zij kwamen eigenlijk pas veel te laat terug. Het is afwachten welk team je kon opstellen en uiteindelijk is dit het geworden."

"Cambuur heeft zeker verdiend gewonnen. Wij waren niet bij machte om het onze kant op te zetten", aldus Malone, die zijn hoofd niet wil laten hangen. "We krijgen een behoorlijk programma dus ik hoop dat we in de breedte weer wat sterker worden en dat er weer jongens terugkeren. Dan gaan we er weer vol voor."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!